Hoofdsponsors

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diesel Spare Parts

   
Het reviseren en repareren van (diesel)motoren, het leveren van onderdelen, de verkoop van (ruil)motoren en het (belast) proefdraaien van motoren is onze corebusiness. 
 
Het toepassingsgebied is voornamelijk in de industrie, zwaarrollend materieel, spoorweg materieel en automotive. Waar we voor staan is het bieden van een service van 24/7 in binnen en buitenland , waar goed opgeleide specialisten met ruime werkervaring, flexibel in kunnen springen op de voorkomende storingen en revisies. 
 
Binnen DSP heerst een goede bedrijfssfeer, waar ruimte is voor ontwikkeling van mens en machine om binnen de snel veranderende 24uurs economie de juiste service te kunnen bieden. Uiteraard hebben we daarbij de aandacht voor milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. 
  

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Doeleman Hoveniers & Groenvoorzieners is een jonge, dynamische onderneming die zich al sinds 2003 stevig heeft      gevestigd in de markt. Vele tevreden klanten hebben reeds

gebruik gemaakt van de verschillende diensten die Doeleman aanbiedt. 

 

 

 

 Doeleman Hoveniers is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van particuliere en bedrijfstuinen.

 

Doeleman Groenvoorzieners is gespecialiseerd in groot groen voor bedrijven, overheden, woningstichtingen en recreatieschappen. Het gaat hierbij om het ontwerp, de planvoorbereiding,   de aanleg en het onderhoud van groen op (recreatie)parken, privé terreinen, landgoederen, in woonwijken en langs wegen.

 

Doeleman Buiteninrichting is gespecialiseerd in de totale terreininrichting. Hierbij valt te denken aan wegenbouw, hemelwaterafvoer en rioleringsaanleg, plaatsen van prefab bergingen en garages, realiseren van     openbare verlichting en terreinverlichting volgens het politiekeurmerk.

 

 

 

FENDT Dealer

Wij leveren onder andere kwaliteits tractors, tuin- en parkmachines, Aspen brandstof,hydraslangen,Echo-Tools,BCS en Celli Ook voor onderhoud aan uw machines en Las- en constructiewerk kunt u bij ons terecht.
Staat u produckt er niet bij bel gerust .

 

Ook reparatie aan betonpompen en mixer’s en vlindermachines. Wij hebben een breed assortiment en veel onderdelen en machines op voorraad. Door het leveren van goede producten, advies en service hebben wij inmiddels veel tevreden klanten.

 

 

 

Sponsors